Krifon er leverandør af moderne kvalitetsprodukter til hjem og have.

Til hjemmet har vi et godt udvalg af indretningsprodukter, blomster, planter

Til haven har vi kvalitetsprodukter designet til skandinaviske haver og vejrforhold. Kollektionen består af krukker, havemøbler, figurer, parasoller, varmelamper og vedligeholdelsesprodukter mv.

Du finder vore produkter i blomster- og brugskunstforretninger, samt interiørhuse og havecentre i hele Skandinavien.

Krifon er en familievirksomhed med en lang tradition. Siden Kristian Fon i 1960 grundlagde firmaet har Krifon været leverandør af interiørartikler og krukker til blomsterforretninger og havecentre. Krifon er i dag familieejet og næste generation er tiltrådt for at sikre videreudvikling af firmaet.

I dag tilbyder vi vores produkter gennem fire årlige kataloger, en online butik og et stort showroom for hele Skandinavien. Vi er nu 23 fuldtidsansatte med hovedkontor ved Nøtterøy uden for Tønsberg og med afdelinger i Mandal samt Danmark og Kina

Krifon har visionen om at tilbyde inspiration, produkter og viden til et smukkere hjem og have. Dette sker gennem rettidige produkter, kompetent personale og ikke mindst god kvalitetsgrad.

Vil du vide mere? Du kan følge os på Facebook eller Instagram, hvor vi vil give dig et indblik i en spændende verden med produkter der afsættes i blomster- og brugskunstforretninger, samt interiørhuse og havecentre i hele Skandinavien