Krifon er leverandør af moderne kvalitetsprodukter til hjem og have.

Til hjemmet har vi et bredt udvalg af interiørprodukter til dekoration, blomster og planter. Til haven har vi kvalitetsprodukter udviklet til skandinaviske vejrforhold. Havekollektionen består af krukker, havemøbler, solafskærmning, figurer, varmelamper og vedligeholdelsesprodukter.

Linnea 3-1-1

 

Du finder vore produkter i blomster- og brugskunstforretninger, interiørhuse, havecentre, byggemarkeder og møbelbutikker i hele Skandinavien.

I dag tilbyder vi vores produkter gennem fire årlige kollektionsbøger, webshop og et 2500m2 stort showroom. Vi er nu 33 fuldtidsansatte med hovedkontor på Nøtterøy uden for Tønsberg og med afdelinger i Mandal, Stokke samt Danmark og Kina.

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom i Tønsberg. Her kan du komme helt tæt på kollektionerne, blive inspireret og få råd og vejledning i alle de produkter vi kan tilbyde dig.

Vores værdier og visioner
Vi skaber værdi gennem vores forhandlere og tilstræber altid at tilbyde det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt. Gennem kontinuerlig fornyelse og udskiftning af sortimentet har vi altid varer, der passer ind i de nuværende stilarter og trends. Gennem samarbejde og dialog med vores forhandlere ønsker vi, at de altid har de rigtige produkter at tilbyde markedet og mulighed for at forny deres sortiment mellem hver sæson.

Gennem vores virksomhed som leverandør er vi altid afhængige af at arbejde effektivt og korrekt, hvilket sikrer, at vi er i stand til at levere vores produkter til tiden og den forventede kvalitet. Derfor investerer vi jævnligt i både drift og it-systemer, som sikrer, at vi til enhver tid kan imødekomme de forventede krav. Vi arbejder med førende leverandører af logistiktjenester for at sikre en forudsigelig og god varestrøm.

Bremen Polystone

 

Vores historie
Krifon er en virksomhed med en lang tradition. Siden Kristian Fon i 1960 grundlagde firmaet har Krifon været leverandør af interiørartikler og krukker. I maj 2018 fik vi ny ejer og blev en del af Outdoor Life Group, en europæisk gruppe af producenter og leverandører af haveprodukter. Koncernen opererer i 8 europæiske lande og beskæftiger ca. 855 ansatte.

Outdoor Life Group ejer også RKC, et søsterselskab til Krifon. RKC er en mærkevare og markedsledende distributør af havemiljøprodukter i Norge.

Vil du vide mere? Du kan følge os på Facebook eller Instagram, hvor vi vil give dig et indblik i vores spændende kollektioner, udvikling af produkter, historier og inspiration, som vi stolt formidler.