Krifon er leverandør af moderne kvalitetsprodukter til hjem og have.

Til hjemmet har vi et godt udvalg af indretningsprodukter, blomster, planter

Til haven har vi kvalitetsprodukter designet til skandinaviske haver og vejrforhold. Kollektionen består af krukker, havemøbler, figurer, parasoller, varmelamper og vedligeholdelsesprodukter mv.

Du finder vore produkter i blomster- og brugskunstforretninger, samt interiørhuse og havecentre i hele Skandinavien.

Krifon er en virksomhed med en lang tradition. Siden Kristian Fon i 1960 grundlagde firmaet har Krifon været leverandør af interiørartikler og krukker til blomsterforretninger og havecentre. I maj 2018 fik vi ny ejer og blev en del af Outdoor Life Group, en europæisk gruppe af producenter og leverandører af haveprodukter. Koncernen opererer i 9 europæiske lande og beskæftiger ca. 1.000 ansatte.

Outdoor Life Group ejer også RKC, som nu bliver et søsterselskab til Krifon. RKC er en markedsledende distributør af havemiljøprodukter i Norge, med speciale i træprodukter. RKC har distribution i Vestfold, mens administration, salg og showroom er sammen med Krifon på Nøtterøy.

I dag tilbyder vi vores produkter gennem fire årlige kataloger, en online butik og et stort showroom for hele Skandinavien. Vi er nu 23 fuldtidsansatte med hovedkontor ved Nøtterøy uden for Tønsberg og med afdelinger i Mandal samt Danmark og Kina

Krifon har visionen om at tilbyde inspiration, produkter og viden til et smukkere hjem og have. Dette sker gennem rettidige produkter, kompetent personale og ikke mindst god kvalitetsgrad.

Vil du vide mere? Du kan følge os på Facebook eller Instagram, hvor vi vil give dig et indblik i en spændende verden med produkter der afsættes i blomster- og brugskunstforretninger, samt interiørhuse og havecentre i hele Skandinavien